Bfresh naravne pijače

Bfresh je zares svež sok, ki vas bo navdušil z okusom in bogato aromo.

Zdravo in organsko

Sok Bfresh je iztisnjen iz skrbno izbranih sredozemskih sadežev z grških nasadov. Vsak sadež je tudi temeljito pregledan za primerno zrelost. Brez dodanega umetnega sladkorja, vsebuje le naravne sladkorje z dodatkom stevije ali agave. Pakiranje je steklo, ki je zdravo in najbolj ekološko primerno.

Enostavno in priročno

Zaradi hitre priprave in enostavne hrambe izven hladilnika je Bfresh sok izjemno priročen sadni napitek – brez kompromisa na svežini in kakovosti! Zaradi podaljšanega roka uporabe do 8 mesecev* pa je tudi izplačljiv, saj boste vsako kapljico tega eliksirja dejansko zaužili.

Znamka Bfresh ponuja nekoliko vrst zdravih organskih sokov, ki so ročno proizvedeni po najvišjih standardih, a brez konzervansov ali kakršnihkoli dvomljivih sestavin.

 

Bfresh zastopa zdrav način življenja, odličnost pri delu in spoštovanje ljudi in okolja.

 

Naše podjetje Romita je uradni zastopnik znamke Bfresh za Slovenijo.

O znamki Bfresh

Bfresh je družinsko podjetje z bogato tradicijo. Trajnost, zanesljivost in spoštovanje so njihove vrednote. Osredotočeni so na uspeh, postavljajo najvišje možne standarde zase in za svoje izdelke, vodi pa jih strastna zavezanost odličnosti. Imajo številne certifikate za kakovost in ekološko delovanje.

Bfresh v Sloveniji

Naše podjetje Romita je zastopnik znamke Bfresh v Sloveniji. Ponosno tržimo vse Bfresh izdelke tako pravnim kot fizičnim osebam. Preverite ponudbo aparatov in opreme. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri.

Galerija

Vsi izdelki

Pokličite nas!

+38641682474

Sledi nam

Romita group

NOVICE

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Povežimo se na Facebooku

2023 © Romita.si Gašper Trpin s.p.