Melitta aparati in oprema

Za res dobro kavo vedno obstaja razlog.
Z Mellito do vsakdanjega užitka pitja kave.

Od SOLO® do BARISTA

Kaj želite? Majhna naprava, ki prihrani prostor, kot je Caffeo® Solo®? Ali pa bi raje popolnoma avtomatski aparat za kavo, ki ga lahko upravljate celo z mobilnim telefonom? To bi bil Barista TS Smart®. Naša ponudba vključuje popolnoma avtomatske stroje za puriste, ljubitelje udobja in ljubitelje kave.

Bean-to-Cup princip

Pripravite čudovito okusno kavo v udobju svojega doma z našimi popolnoma avtomatskimi aparati za kavo v zrnju. Če se vam mudi, uporabite funkcijo ‘My Coffee Memory’, da shranite svoje osebne nastavitve kave, da si hitro pospravite kavo v skodelici kave, kot vam je všeč.

Z Melitto boste našli vse, kar je priloženo res dobri skodelici kave: filtrirano in zrnasto kavo, blazinice za kavo, instant specialitete, filtrirne vrečke, ročne filtre, filtrirne aparate za kavo, popolnoma avtomatske aparate za kavo, mlinčke za kavo, grelnike vode, penilnike mleka in veliko več.

 

Melitta pomeni posebno uživanje v kavi in ​​je ena najbolj znanih in najbolje prodajanih blagovnih znamk v segmentu kave.

 

Naše podjetje Romita je uradni zastopnik znamke Melitta za Slovenijo.

O znamki Melitta

Melitta je družinsko podjetje z bogato tradicijo. Trajnost, zanesljivost in spoštovanje so njihove vrednote. Osredotočeni so na uspeh, postavljajo najvišje možne standarde zase in za svoje izdelke, vodi pa jih strastna zavezanost odličnosti. Imajo številne certifikate za kakovost in ekološko delovanje.

Melitta v Sloveniji

Naše podjetje Romita je zastopnik znamke Melitta v Sloveniji. Ponosno tržimo vse Melitta izdelke tako pravnim kot fizičnim osebam. Preverite ponudbo aparatov in opreme. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri.

Galerija

Vsi izdelki

Pokličite nas!

+38641682474

Sledi nam

Romita group

NOVICE

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Povežimo se na Facebooku

2023 © Romita.si Gašper Trpin s.p.