Perfect Moose Penilci Mleka

Perfect Moose je pameten, avtomatiziran penilec, ki prevzame zasedenega barista, reši neizkušene in vašim strankam ponudi pravo poslastico, po katero se je vredno vrniti.

Kreativnost pri pripravi

Ne zadovoljite se z mlečno peno slabe kakovosti ali dolgočasno enotnostjo gumbov. Perfect Moose posnema resnične gibe barista in vas z vsakim vrčem, ki ga natočite, pošlje na edinstven okusni izlet. Izberite svoja mleka in mešanice ter izkusite svobodo eksperimentiranja.

Enostavno in priročno

Penjenje zahteva veliko spretnosti, časa, občutka in prakse. Zanesite se na pametno tehnologijo Perfect Moose, da vam zagotovi dodaten par rok barista, ko ga potrebujete. Brez usposabljanja ali posebnega učenja.

Perfect Moose – Pametni penilec za mleko in druge tekočine.

 

Naše podjetje je uradni zastopnik za Perfect Moose za Slovenijo.

O znamki Perfect Moose

Perfect Moose je popolnoma avtomatiziran penilec, ki vsako tekočino spremeni v popolno mikropeno. Zahvaljujoč pametni tehnologiji Perfect Moose samodejno prepozna vrsto in količino tekočine, ki ste jo odmerili.

Perfect Moose v regiji

Naše podjetje Romita je zastopnik znamke Perfect Moose za Adria regijo (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija in Črna gora). Ponosno tržimo vse Perfect Moose izdelke tako pravnim kot fizičnim osebam. Preverite ponudbo aparatov in opreme. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri.

Galerija

Vsi izdelki

Pokličite nas!

+38641682474

E-naslov

info@romita.si

Sledi nam

Romita group

NOVICE

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Bodite vedno obveščeni o naših akcijah, novih izdelkih in popustih v naši spletni trgovini.

Povežimo se na Facebooku

Kontakt

2023 © Romita.si Gašper Trpin s.p.